Yhteystiedot


Kennel Jack Lee

Karoliina Nuutinen
Kuopio / Syvänniemi
+358 44 515 8845
karoliina.nuutinen@gmail.com

www.kenneljacklee.com


Comments (1)

 1. Helena Pussinen

  Hei!

  Olemme jo jonkin aikaa pohtineet oman koiran hankkimista ja Jackrusselinterrieri on ollut alusta asti yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto. Olemme nelihenkinen perhe ja asumme omakotitalossa Kuopiossa. Lapsemme ovat yhdeksän vuotiaita. Meillä ei ole aikaisempaa kokemusta omasta koirasta, mutta kavereiden koirien kanssa olemme puuhastelleet paljon. Sitä kautta kokemusta on Jackrusseleista saksanpaimenkoiriin.

  Toivomme kotiimme aktiivista, lapsiystävällistä ja kohtuullisen helposti koulutettavaa koiraa. Harrastamme aika paljon ulkoilua ja liikuntaa. Koiran mahdollisesti tullessa taloon, uskoisin meiltä löytyvän kiinnostusta myös ohjattuun koiratoimntaan, kunhan vain saisimme siihen hyvää opastusta. Koska kyseessä on ensimmäinen koiramme, kasvattajan tuki koira-arjen opettelussa olisi meille tärkeää. Olisi myös hienoa, jos kasvattajan kautta järjestyisi pentutoimintaa tai ainakin vinkkejä, missä sitä harrastaa.

  Toivomme koirastamme sosiaalista niin ihmisiä kuin muitakin koiria kohtaan. Mikäli teidän pieni urospentu on vielä kotia vailla, olisimme siitä erittäin kiinnostuneita.

  Terveisin, Helena Pussinen, p. 0407504430